tirsdag 8. juli 2008

Planen videre

Vi har som tidligere nevnt lurt litt paa om vi skulle dra til Morobo og Lainya siden invitasjonene var sendt. Men saa har vi faatt klar beskjed fra CHRISC i Norge om aa prioritere aa faa en oversikt over hvordan det staar til her i Yei. Derfor har vi bestemt oss for aa droppe turen til Morobo, og saa faar vi se hvor mye vi foeler vi faar gjort her foer vi bestemmer om vi skal reise til Lainya om halvannen uke eller ikke. Eventuell reise til Lainya kommer ogsaa an paa om vi kan faa med oss noen lokale paa reisen.

For tiden proever vi aa faa en oversikt over hvordan det er her i Yei, og er saavidt igang med aa snakke med de som jobber med CHRISC her og besoeke lokallag.

I gaar var vi paa en lokallagstrening her i nabolaget. Det gikk i fotball, og paa foettene hadde de alt fra ingenting til slippers eller fotballsko. Vi ble litt skuffet fordi det igrunnen var loekkefotball. Vel, litt forskjellig fra loekkefotball, for de hadde dommer og var ganske serioese. I dag dro vi dit igjen, men soerget for boenn, andakt, oppvarmingsoevelser og litt foerstehjelpsopplaering. Det virket veldig vellykket for oss.

I morgen blir det moete med en som har mye frivillig engasjement i CHRISC, Alison Dumba, paa formiddagen og besoek av lokallag paa ettermiddagen. Vi vil etterhvert proeve aa faa til en samling med lokallagslederne her, med seminarer. Hvis alle lokallagene fungerer som loekkefotball o.l. saa kan det jo vaere paa sin plass og minne om at CHRISC ogsaa skal vaere noe mer.

1 kommentar:

Anonym sa...

Det høres jo ut som en god plan. Håper dere får sjansen til å reise til nye eksotiske steder også.