tirsdag 1. april 2008

Chrisc Trondheim til Voss

Forrige helg, altså 28. til 30. mars, befant fire medlemmer av Chrisc Trondheim seg på Voss. Tre av dem skal til Sudan i sommer, nemlig Runar, Sigurd, og undertegnde, Janne. I tilegg hadde vi med oss en vismann og Sudanguru, nemlig Per. Marte kunne ikke bli med fordi hun rett og slett skulle gifte seg. En litt dårlig grunn til å ikke bli med syntes vi, men vi fikk bare godta det siden hun er teamleder og hadde bestemt det slik.

Helgen inneholdt mye spennende. Vi fikk møte andre Chriscere i Norge. Noen av disse er som oss, altså slike som skal reise ut på team i sommer. Andre var slike som Per, altså afrikaguruer som gir oss ferskinger gode råd på veien. Det var en svært inspirerende og morsom helg. Det hjalp iallefall meg personlig å få et større innblikk i den etterhvert store organisasjone Chrisc holder på å bli. Og den hjalp meg se hvilken rolle vårt team fra Trondheim er med å spille i en større sammenheng. Det er idag over 20 000 barn og unge i Øst-Afrika som er med i Chrisc. At vi skal få lov å dra til Sudan å besøke, inspirere og hjelpe til å utruste dem til å bli enda mer istand til å drive Chrisc på egenhånd, er spennende. Jeg tror vi alle gleder oss enda mer til å reise nå enn før!

Siden Marte ikke kunne være med på reisen ble teamsamarbeidet satt på en prøve. Vi får håpe vi blir bedre til å bli enige om veien før vi drar!

1 kommentar:

Astrid sa...

Hei og hopp.
Takk for en trivelig helg :) Trist og leit at dere ikke skal på East Africa Cup - det hadde vært grådig gøy å truffet dere der! Håper turen tilbake gikk smertefritt.

Stort smil fra to snille bergensjenter: Astrid og Møyfrid