torsdag 17. april 2008

Vive l'Afrique!

Afrika er noe for seg selv. Det er et eller annet med kulturen som er så fantastisk herlig. Kanskje er det fordi de ikke tar seg selv så høytidelig? Eller kanskje det har noe med hvordan ting blir organisert på? Ikke vet jeg i hvert fall, men en ting er sikkert; det skal bli utrolig morsomt å reise nedover i juli! Tenkte jeg derfor skulle varme opp med noen bilder som viser at i Afrika så er det meste mulig:


Ingeniørkunst på høyeste nivå! Lurer ellers på hvor lenge de har regnet på dette før de satt opp huset. Dere byggingenører kan kanskje hjelpe meg med et svar?



Afrikansk tid er et velkjent begrep. Her representert i kanskje sin mest ekstreme form.



Lenge leve idrettsgleden


Ellers kan det nevnes at teamet har satt av kommende helg (19-20.april) til seminarjobbing. Så hvis du føler du har noe å bidra med, av en nogen lunde nyttig grad selvfølgelig, så ikke nøl med å ta kontakt!

1 kommentar:

Marte Westvik sa...

I natt drømte jeg at noen skadet seg da de løp inn i et tre under fotballtreningen, og måtte på sykehus. Og da ambulansen, som ble trukket av to eldgamle kuer, endelig fikk opp farten litt, bremset den opp fordi sirenen var glemt igjen i ørkenen og en hysterisk dame hoppet opp og ned på verandaen sin og pekte på fartsgrenseskiltet som hun nettopp hadde tørket støv av.