fredag 4. juli 2008

Byggingeniørens hjørne

Dette er første post i en serie som grunnlegges i denne stund til ære for Oddrun, turens eneste ingeniørspire. Blogglesere med et snev av ingeniørkvalifikasjoner må gjerne legge igjen kommentarer så Oddrun ikke trenger å føle seg så alene i bransjen.Første ekskursjon med IUG (Ingeniorspirens Uganda-Granskning) strekker seg et steinkast bortover veien fra CHRISC- og Strømme-kontoret i Kampala, til dette huset som er flott utsmykket med utvendig klatrestativ i treverk.

Ingeniørspirens kommentar: "Det e jo itj det værste æ har sjett."Dette kan tolkes som at den erfarne klatreren Oddrun er litt bitter over at det ikke var hun som fant opp denne ekstremsporten (Husklatring Med Stillas), for det hadde jo vært god PR for CHRISC hvis en så populær og lett tilgjengelig idrett kunne ha utspring i CHRISC-miljøet.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Cool site.This is my blog site http://themobilemagic.blogspot.com .... click here

Anonym sa...

Ska sei dokke æ flinke te å oppdatera! Glede mæg te fortsettelsen. Trur kanskje Sør-Sudan ambassaden he blitt oppgradert frå i fjor. Kjente ikkje igjen beskrivelsen ;) Hilsa så møje te folkå på Strømme.

Anonym sa...

Oddrun, jeg liker også å klartre i stilas, og jeg har enkelte ganger sneket meg opp på noen i trondheim om kvelden når ingen ser. Du er tøff hvis du kaster deg på de afrikanse stilasene uansett.
Jeg er med dere i ånden! Ditta blir bra!

Anonym sa...

Gratulerer med dagen Janne!