tirsdag 8. juli 2008

Teamet på CHRISC-trening

Runar måtte gi tapt etter halvspilt fotballkamp, men flyter fortsatt på gårsdagens suser av et mål. Ellers har han brukt sine praktiske førstehjelpskunnskaper to ganger i dag, en gang for å demonstrere hvordan man skal behandle et overtråkk, en gang for å tape et skrubbsår.

Marte på sin side har imponert de sudanesiske gutta, og for øvrig resten av teamet, med å være den eneste hvite som spilte hele fotballkampen. Respekt! Utpå kvelden kom likevel sannheten om fotballkunnskapen hennes frem. Vi siterer; "Det hadde vært greit å vite litt mer om fotball, for jeg tror ikke jeg kan alle reglene".Hun har feid gulvet i hytta, vasket klær til hun fikk brannsår og vannblemmer og til og med båret vann fra brønnen på hodet. Du tror kanskje at dette er beskrivelsen av en gjennomsnittlig afrikansk kvinne. Det er det ikke. Oddrun overrasker stadig! Alt dette maktet hun å gjøre takket være svært rolig innsats under treninga. Sitat Oddrun: ”Snakking og filming kan også være slitsomt”.

Sigurd, som også hadde hvilt seg på sidelinjen gjennom hele fotballkampen, sjokkerte alle afrikanerne med de villeste triks. Det vil gå gjetord om hans ferdigheter i uker fremover. (Dessverre har vi bare hans egne ord for dette, da resten av teamet hadde gått for å dusje, koke vann, prate med chriscere og andre meeeget nødvendige ting.)

Sitater fra våre venner her nede: ”I am a defender, but I’ll play around the midfield.” ”Runar, you look exactely like Rooney!” Ellers presterte dommeren å blåse av et angrep hvor angripene lag var i overtall, fordi det skulle være et spillerbytte. Nautlig nok fikk selvfølgelig det forsvarende laget ballen etter at byttene var gjort. Sud08 noterer at neste års team kanskje bør prioritere å holde et dommerkurs…

Snakkas!

2 kommentarer:

Solveig sa...

Imponerande ofte oppdatering her! :) skal sei dokke gjer en innsats for å underholde oss som ikkje har bedre ting å ta oss til i ferien enn å følge me på bloggane til dei me litt meir spennande liv. Ej tek også gjerne imot en quiz! ;) Audmjuk takk fra Sunnmøre :)

Gjermund sa...

Solveig, du får helt sikkert lov å svare på Gjermund-quiz også... Så kan vi se hvem som har flest rett.