søndag 6. juli 2008

Søndag i Yei

Dagen begynte tidlig, med gudstjeneste klokka halv ni. Vi dro med vår venn Bernhard til SPC, en pinsemenighet, og klappemusklene fikk jammen trent seg. Repetering av refreng i salem er bare barnematen, her ble refrengene gjentatt ca fem minutter før vi skiftet til et nytt språk. Når det skal synges på fem forskjellige språk så skjønner en at ting tar tid...
Alle var glade da vi flyttet inn på Across, og Marte sa etter sin første dusj på Across at hun ikke hadde vært så ren siden hun forlot Norge. Lunchen ble inntatt på Green Mango, Yeis fineste restaurant.


Så var det på tide med fotballkamp mellom Yei County and CHRISC Lainya (3-2). Sitat Oddrun i forkant av kampen, hvis avspark ble forsinket så mye at Oddrun var redd de skulle spille til etter solnedgang: ”Spiller de 2 x 90 minutter?”
Dagens skader: Oddrun sparket borti et portfeste (for tredje gang), og fikk vondt i tåa. Runar sparket borti en rot, klarte å få en blodig tå på første forsøk.

Her er tåa ferdig behandlet med det vi hadde for hånden.

Alle unntatt rutinerte Sigurd har i dag husket å ta sin foreskrevne malariaforebyggende medisin, men vi glemte å ta med usb-kabelen, så ingen bilder på bloggen i dag. Bedre lykke i morgen, om det er klarvær og raskere internett..

Ingen kommentarer: